Dancelicious!

Dancelicious! speelt een aaneenschakeling van swingende nummers van vroeger en nu; van Aretha Franklin tot Pharrell Williams en van Michael Jackson tot Anouk.
We spelen meer dan 150 nummers en kunnen daarmee heel flexibel inspelen op jouw muzieksmaak en die van je gasten. Natuurlijk kunnen we ook rustige nummers spelen en zijn daarmee passend van receptie/borrel tot een swingend feest. We werken met goede geluidsbanden zodat het klinkt als een complete band.
Dancelicious! bestaat uit een toetsenist en 1 of 2 zangeressen (we werken met verschillende zangeressen). We werken met goede geluidsbanden zodat het klinkt als een complete band. Het fijne is alleen, dat deze band een volumeknop heeft zodat het nooit te hard hoeft te zijn!
Een optreden van Dancelicious! vindt plaats binnen een tijdsbestek van 4 uur (dus inclusief pauzes).
Bijvoorbeeld van 20.30 tot 0.30 uur. Natuurlijk doen wij niet moeilijk over een half uurtje extra maar als je feest echt langer duurt dan is het handig om van tevoren even met ons te overleggen.
Als je Dancelicious! boekt met 1 zangeres, zijn de kosten € 650,-. Met 2 zangeressen is de prijs € 750,-.
Bovenstaande prijzen zijn inclusief geluid en licht tot 150 personen, exclusief BTW, parkeerkosten, een gezonde warme maaltijd en consumpties voor bandleden.
Reiskosten zijn in principe bij de prijs inbegrepen. Wanneer het optreden echter verder is dan 70 km enkele reis vanaf Houten, rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer.
We zijn 1,5 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen. Voor feestlocaties met verzwarende omstandigheden (zoals trappen of een ingang waar we niet met eigen auto recht voor de ingang kunnen komen) etc., vragen wij een toeslag van € 150,- + consumpties en maaltijden voor 1 extra crewlid.
Dit klinkt misschien een beetje flauw maar we nemen dan een sjouwhulp mee omdat wij zuinig zijn op onze rug.
Voor uitzonderlijke omstandigheden (optreden van meer dan 1 dagdeel, buitenland, Waddeneiland) maken wij graag een prijsopgave toegesneden op jullie wensen.