2 Listen en 2 Dance

2 Listen & 2 Dance heeft een zeer breed repertoire van nummers van vroeger en nu. Zoals de naam al zegt, zijn dit eigenlijk twee bands die los van elkaar geboekt kunnen worden maar ook samen. Kies je voor 2 Listen dan word je verwend met de prachtigste rustige en midtempo nummers van de laatste eeuw. Als je 2 Dance boekt wordt het swingen. We spelen vooral veel soul en dance-classics maar daarnaast proberen we van iedere grote artiest een nummer te doen zodat er echt voor ieder wat wils is. En dan kun je 2 Listen en 2 Dance natuurlijk ook samen boeken zodat we rustig beginnen en langzaam toewerken naar een swingend feest. We spelen meer dan 300 nummers en kunnen daarmee heel flexibel inspelen op jouw muzieksmaak en die van je gasten. Als je dat leuk vindt, bieden we zelfs de mogelijkheid dat de gasten de laatste set mogen samenstellen met behulp van een keuzelijst.
2 Listen en 2 Dance bestaat uit een toetsenist en een zangeres die meer dan 25 jaar samenwerken en al heel wat recepties, borrels, feestjes, bruiloften, bedrijfsevenementen maar ook huiskamers en tuinfeesten, van muziek heeft voorzien. We werken met goede geluidsbanden zodat het klinkt als een complete band. Het fijne is alleen, dat deze band een volumeknop heeft zodat het nooit te hard hoeft te zijn!
Een optreden van 2 Listen en/of 2 Dance kost € 650,- en vindt plaats binnen een tijdsbestek van 4 uur (dus inclusief pauzes).
Bijvoorbeeld van 16.00 tot 20.00 uur of 20.30 tot 0.30 uur. Natuurlijk doen wij niet moeilijk over een half uurtje extra maar als je feest echt langer duurt dan is het handig om van tevoren even met ons te overleggen. Als je het leuk vindt om een extra zangeres bij te boeken, kan dat in overleg tegen een meerprijs van € 200,-
Bovenstaande prijs is inclusief geluid en podiumlicht tot 150 personen, exclusief BTW, parkeerkosten, een gezonde warme maaltijd en consumpties voor de bandleden.
Reiskosten zijn in principe bij de prijs inbegrepen. Maar wanneer het optreden verder is dan 70 km enkele reis vanaf Houten, rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer.
We zijn 1,5 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen. Voor feestlocaties met verzwarende omstandigheden (zoals trappen of een ingang waar we niet met eigen auto recht voor de ingang kunnen komen), vragen wij een toeslag van € 150,- + consumpties en maaltijd voor een extra crewlid.
Dit klinkt misschien een beetje flauw maar we nemen dan een sjouwhulp mee omdat wij zuinig zijn op onze rug.
Voor uitzonderlijke omstandigheden (optreden van meer dan 4 uur, buitenland, Waddeneiland) maken wij graag een prijsopgave toegesneden op jullie wensen.